Molehill Empire - Gratis Webbläsarspel från upjers

Molehill Empire - Trädgårdsspelet

Webbläsarspel av Upjers

Motiverad entusiasm

Obegränsad speltid och ett fängslande koncept som besjälar spelet: Molehill har förtjänat hysterin och fått ett startmönster. Online-spel har fulländat mycket av det som är standard idag: Den unika charmen att föreviga sina framgångar i en online ranglista.


Molehill Empire

Upptäck Webbläsarspel

Upptäck en värld av gratis onlinespel. Molehill Empire erbjuder dig många möjligheter. Upplev det roliga trädgårdsspelet.

Webbläsarspelnöjet för alla

Molehill Empire imponerar på både unga och gamla spelare . Den mångfaldiga ekonomi simuleringen ger fantastiskt webbläsarspel nöje för alla.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Mole i spelet

Funktionerna i webbläsarspel

I trädgårds webbläsarspelet Molehill Empire har du många onlinespel funktioner tillgängliga. Upptäck de stora designmöjligheterna i din trädgård. Dekorera din plats med särskild inredning, plantera dina egna grönsaker och utnyttja fler spelområden. Molehill Empire erbjuder dig hela webbläsarspel mångfalden med underhållande inslag. Upplev trädgårdsspel i din webbläsare!

Spela gratis onlinespel

Känner du inte till webbläsarspel ännu? Spela då med nu gratis! Allt du behöver för detta är en dator med internetuppkoppling och en giltig e-postadress. Om dessa villkor är uppfyllda, kan du registrera dig på spelsidan och skapa ett gratis konto för MolehillEmpire. Sedan kan du vara igång direkt. I spelets inledning, den så kallade vägledningen lär du dig de viktigaste funktionerna i spelet. När du har bemästrat de grundläggande stegen, börjar du rätt in i spelet. Där börjar du med installationen av ett eget litet trädgårdsland och trädgårdsarbetet kan flitigt börja!

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis: Upjers-Spel

Spel är den stora passionen för Bamberg företaget upjers. Sedan 2006 utvecklar de webbläsarspel. Dessa online-spel kan vara gratis och utan nedladdning eller installation spela direkt via webbläsaren. Till upjers erbjudande ingår också webbläsarspelet Molehill Empire.

Forum - Molehill Empire