Strategi-Webbläsarspelet Molehill Empire

Lugnt pyssel i den virtuella trädgården

Webbläsarspel av Upjers

Välkommen in i Molehill Empire

I en värld av dvärgar avgörs detta strategi webbläsarspel. Du tjänar stolt vinster genom handel av dina hemodlade ekologiska grönsaker som du sedan köper dekorationer till din trädgård för.


Molehill Empire

Strategi för blomsterbarn

I detta strategi webbläsarspel har fientlighet ingen plats - det enda som betyder något är att genomtänkt hand om din egen trädgård!

Strategisk plockning av ogräs!

Ogräs och mullvadar är dina enda motståndare i webbläsarspelet. Men med rätt strategi kan du snabbt slå trädgårds pesten!

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Mole i spelet

Herre i din egen trädgård

Strax utanför byn kan du fortsätta trädgårdsarbetet i lugn och ro. Du måste betjäna en eller annan besökare vid ditt trädgårdsstaket eftersom människorna i onlinespelet är stora fans av färsk ekologisk frukt. Utan att behöva gå in i staden, kan du sälja dina varor direkt från trädgården - du erbjuder en kombination av frukt och grönsaker för intresserade besökare som vill köpa dem.

Strategi-Webbläsarspelet

I webbläsarspel Molehill Empire är grannfred fortfarande intakt. Här är det vanligt att skap snarare än att slåss mot varandra. Även om strategiskt webbläsarspel konkurrans främjas mellan spelarna: Varje Tävling bleknar inför behovet av harmoni hos hobbyodlaren. Annat är oftast dennes råd och hjälp och beräknade grannar kan du trötta ut med lagom avstånd.

Screenshot 4
Screenshot 5

Gratis Spel från Upjers

Bamberg speltillverkaren upjers har specialiserat på utveckling av onlinespel. Detta är att webbläsarspel t.ex. strategi webbläsarspelet Molehill-Empire, som kan spelas upp i webbläsaren helt och hållet. Den stora fördelen med webbläsarspel är att de kan spelas gratis.

Forum - Molehill Empire