Gratis online spel – Molehill Empire

Molehill Empire – Den Trädgårds ekonomiska simuleringen

Webbläsarspel av Upjers

Ett erbjudande för moderna spelare

Onlinespel är en chans för nyfikna spelare, bort från konventionella spel och attupptäcka nya sätt till interaktiv underhållning. Online baserade spel är alltså ett erbjudande till alla som bara väntat på en mer flexibel version av spel. En enorm potential för moderna spel!


Molehill Empire

Gratis onlinespel

Ett framgångsrikt spelupplägg och varierande spelnöje erbjuder gratis webbläsarspel som Molehill Empire.

Spelnöje för alla

Både unga och gamla njuter nu av gratis online spel. Skapa din egen virtuella trädgård i din webbläsare.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Mole i spelet

Funktionerna i onlinespel

Webbläsarspel erbjuder dig massor av bra funktioner. Detta är också sant för trädgårds-simuleringen Molehill Empire. Som en mästare på din egen trädgård bestämmer du vilka växter som ska odlas vad som ska placeras ut som dekoration i trädgården och så småningom efter lyckad skörd erbjuda dina varor till försäljning på marknaden. I forskningslaboratoriet påverkar du olika egenskaper hos växterna.

Moderna onlinespel

En verklig triumf har onlinespel påbörjat under de senaste åren. Miljoner spelare runt om i världen inspireras av denna typ av spel. Förutsättningarna för att spela är ganska enkla. En dator med Internetuppkoppling och en giltig e-postadress är allt som behövs. Handledningen visar de viktigaste funktionerna i onlinespelet innan du får åtkomst till häcksax och spadar för att skapa din trädgård efter dina egna idéer. För detta, har du massor av möjligheter tillgängliga i järnhandeln eller i presentbutiken.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers-Spel: Upplev gratis

Webbläsarspel - så kallas onlinespel, som kan vara gratis att spela via webbläsaren och inte kräver någon nedladdning eller installation. Bamberg spelutvecklaren upjers producerar sedan 2006 sådana webbläsarspel.

Forum - Molehill Empire