Spela Onlinespel gratis – Molehill Empire

Molehill Empire - Trädgårdsspelet

Webbläsarspel av Upjers

Är mina data oskyddad?

Nej! Sådana farhågor är ogrundade. Upjers ser till att all information som behövs för en registrering kommer att behandlas konfidentiellt. Även vilka gratis onlinespel du beslutar att spela: Sekretess har alltid varit en hög prioritet. Informationen kommer inte att delas på något sätt.


Molehill Empire

Gratis spel i webbläsaren

Den som önskar att uppleva gratis spel i webbläsaren för den ger trädgårdssimuleringen MolehillEmpire olika spelmöjligheter.

I din egen trädgård

Så här utspelar sig handlingen från Molehill Empire. I trädgården tar man hand om sina växter och kan se dem växa och frodas.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Mole i spelet

Molehill Empire - Funktionerna

Molehill-Empire erbjuder omfattande funktioner. Utrusta din trädgård med en mängd olika saker - från inredning till äppelträd. Använd dig av veckomarknaden för att skörda din vinst genom försäljning. Slutför du uppdrag staden, förse invånarna med dina produkter. Gratis online-spel som Molehill erbjuder dig långvarig spelglädje i webbläsaren.

Gratis online spelidén

Du kan spela helt gratis. Allt som behövs för att uppleva webbläsarspel är en dator med tillgång till internet och en fungerande e-postadress. Om dessa villkor är uppfyllda, kan du registrera dig på spelsidan, du skapar ett gratis konto och kommer igång direkt. Slutligen erbjuder gratis spel flera underhållande egenskaper och massor av funktioner. De huvudsakliga spelstegen lär du dig i handledningen i MolehillEmpire. Därefter vet du också vad som ska ske och på så sätt kan du bygga den vackraste trädgården i världen. Bevisa din talang som en trädgårdsmästare i Molehill Empire!

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers-Spel: Spela med gratis

Gratis Webbläsarspel - det är den stora passionen för Bamberger spelutvecklaren upjers. Sedan 2006 producerar och publicerar den övre frankiska företaget denna speciella form av onlinespel. Med stor framgång. Miljontals människor världen över är inspirerade av upjers spel.

Forum - Molehill Empire