Spela Molehill Empire Gratis

Spela Molehill Empire Gratis i webbläsaren!

Webbläsarspel av Upjers

Gratis webbläsarspelet Molehill Empire

Webbläsarspel har sin egen karaktär, vilket också framgår av det faktum att du kan spela dem Online gratis. Samtidigt så efterliknar många förlag för PC-och konsolprogramvara, vars styrkor är: mikro-transaktioner, extra innehåll och miniuppdateringar vilka ofta hittas bland köpspel.


Molehill Empire

Gratis Ekonomisk simulering

I Molehill Empire är du befälhavaren i en egen liten trädgårdsanläggning, vilket kan skapas efter dina önskemål.

Trädgårds-Onlinespelet

Genom försäljningen av hemodlade frukter och grönsaker tjänar du rotdollar som du kan använda till dekorationer för din trädgård.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Mole i spelet

Idén till Molehill Empire

Du är i detta spel, hjälten från jordgubbsfälten. Ta bort ogräs, stenar och mullvadshögar i trädgårdslandet, sätt in en bevattningsdvärg och titta på de olika stadierna av dina växters tillväxt! Men var försiktig: Al Gartone är på väg - och kanske hittar du en otäck mullvad i din säng ditskickad från en annan spelare. Följ med gratis nu och skapa ditt egen MolehillEmpire!

Spela gratis trädgårdssimuleringen

En dator med internetuppkoppling och en fungerande e-postadress är de krav som behövs för att kunna spela onlinesimuleringar gratis. Webbläsarspel kan spelas helt gratis. Miljoner människor spelar regelbundet webbläsarspel. Gratis spelbara simuleringar är särskilt efterfrågade. Utbudet sträcker sig från trädgårdssimulerings spel till byggspel och skrotsimuleringar till komplexa ekonomisimuleringar. Molehill Empire skapar med sitt söta dvärg spelupplägg en intressant atmosfär som inbjuder till trädgårdsskötsel och kan spelas gratis.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers: Gratis Webbläsarspel

Detta företag har specialiserat sig på webbläsarspel. Sedan 2006 utvecklar och publicerar Bamberg speltillverkaren upjers Webbläsarspel, inklusive Molehill-Empire. Detta är onlinespel som kan spela gratis på internet.

Forum - Molehill Empire