Onlinespel av upjers » Molehill Empire

Viktiga platser för onlinespelet

Webbläsarspel av Upjers

Ytterligare Stationer för Onlinespel

I Häckville avancerar spelare från nya strategiska djup av onlinespel som utnyttjas: Förutom att erbjuda ytterligare butiker kan Onlinespelarna även utforska sin egen gödsel för att låta personliga favoriter frodas bland otaliga växter.


Molehill Empire

Kartan till Molehill Empire

Med hjälp av en karta håller du reda på Molehill Empire väldet. Med ett enkelt klick reser du till orterna i webbläsarspelet.

Online Marknaden för alla

Ett besök till marknaden i Grönadal låter dig sälja din skörd till andra spelare i onlinespelet eller göra en bra affär själv.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Mole i spelet

Herre över din egen trädgård

Strax utanför byn kan du fortsätta i lugn och ro som trädgårdsodlare. Dock måste du ta hand om på det en eller annan besökare vid ditt trädgårdsstaket eftersom människorna i onlinespelet är stora fans av färsk ekologisk frukt. Utan att behöva gå in i staden, kan du sälja dina varor direkt från trädgården - om du erbjuder en kombination av frukt och grönsaker för intresserade besökare som vill köpa dem säljer du mer.

Orterna i Molehill Empire

Det finns två städer som erbjuder unika möjligheter för spelbesökare. En är Grönadal. Där de många affärerna som bondens marknad, plantskola och järnaffären är särskilt viktiga: Här kan du få tag på nya frön och plantor, men också köpa dekorativa material att placera i din trädgården. I andra butiker, som t.ex. trädgårdsmästarklubb eller Presentina, får du kontakt med andra fans av online-spel. Annars ger Grönadal ofta möjlighet att ta jobb som betalas av onlinespelet med extra erfarenhet och rotdaler. Från busstationen kan du nå Häckville.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upplev Gratis Spel - Upjers-Spel

Sedan 2006 utvecklar Bamberg Speltillverkaren Upjers Onlinespel. De lustiga onlinespelen, till vilken även roliga Zoo Spel tillhör, kan man spela via webbläsaren. En nedladdning eller installation behövs inte. Dessutom, kan du interagera i webbläsarspelet, med tusentals spelare.

Forum - Molehill Empire