Wurzelimperium

Ett av de mest populära webbläsarspelen!

Fler webbläsar spel som Molehill Empire finns på Upjers.com

Du har loggats ut.
OBS!:
Du blir utloggad automatiskt efter 2 timmar. Detta är en säkerhetsåtgärd för att skydda ditt konto, om du arbetar på en offentlig dator (skola, universitet, internet café) och har glömt att logga ut.

Fortsätt ha kul att spela!!

Ditt Molehill Empire-Team

Registrering
Server:
Inloggning:
Lösenord:
GFX aktiv?
Portal-Logga in
Logga in Centralt med ditt portalKonto.
Har du ännu inget Portalkonto? Klicka här!
Server

Portal-Namn

Portal-Lösenord


Få reda på mer
X

Spelregler

Systemkrav

Systemkrav

Windows

Operativsystem: Windows XP inkl. Service Pack 2 eller Windows Vista

Webbläsare: Internet Explorer 7, Firefox 2.0 eller nyare, Opera 9.5 eller nyare, Safari 3.1 eller nyare

Macintosh

Operativsystem: Mac OS X 10.4 Tiger eller 10.5 Leopard

Webbläsare: Safari 3, Firefox 2+ eller kompatibel webbläsare

Linux/UNIX

Firefox 2+ eller kompatibel webbläsare

Vad är Molehill Empire?

Molehill Empire är en ekonomisimulator där allt handlar om trädgården som mikrokosmos. Som gratis webbläsarspel fungerar det i din webbläsare - helt utan ytterligare nedladdningar eller programinstallationer! I rollen som trädgårdsmästare skapar du ditt eget gröna paradis. Plantera! Vattna! Skörda! Du väljer mellan alla möjliga olika grönsaker och frukter: tomater och jordgubbar - eller kanske hellre morötter och sallad? Gurka och broccoli? Äsch - varför inte fylla ditt trädgårdsland med lite av varje!? Besök städerna Grönadal och Metropola för att handla med andra spelare. Köp nya, spännande grödor och ge livet i örtagården en extra krydda med exklusiva trädgårdsdekorationer. Uppfyll dina kunders önskemål och var alltid mån om god grannsämja, så att inte din trädgård plötsligt invaderas av mullvadar...

Bakgrund

Hej och hjärtligt välkommen till mitt lilla trädgårdsparadis!

Får jag lov att presentera mig? Mitt namn är Bertil Björkruska - erfaren och respekterad trädgårdsdtomte, född med gröna fingrar! En aktiv trädgårdstomte som jag följer ju med sin tid, så för en tid sedan skaffade jag mig en dator. Jag stötte då på ett fantastiskt webbläsarspel, och sedan dess har jag knappt haft tid att odla grönsaker och gå till torgmarknaden längre. Dessutom lärde jag känna en fantastisk tomtefröken via spelets forum, så nu tar biobesök och middagar också upp min tid. Om jag inte får hjälp ganska snart så kommer min tidigare så vackra trädgård helt och hållet att ha tagits över av mullvadar och ogräs! När jag såg dig komma till min trädgårdsgrind tänkte jag genast: "det där ser ut som en person som skulle kunna ta över min älskade gröna oas!" Förlåt, vad sa du? Du har inte haft någon trädgård som denna tidigare? Inga problem! Här, ta en spade och en vattenkanna och häng med så ska jag lära dig allt du behöver kunna för att skapa ditt eget trädgårdsimperium!

Spelfunktioner

Den roliga trädgårdasimuleringen

Plantering, handel, planering och inredning: Fyll din trädgård med vackra buskar och blommor; detta browser-spel låter dig vara herre över din egen lilla Edens lustgård! Snälla tomtar hjälper dig med dina sysslor, så trädgårdsarbetet kommer snart att kännas lätt som en plätt - och du kommer inte ens att få händerna smutsiga. Med 44 tillgängliga grönsaker, frukter och blommor från A för Apelsin att Z för Zucchini, du kommer snabbt att förvandla din trädgård till en äkta oas.

Välkommen till Grönadal!

Handla med andra spelare på online marknaden, köp frön till din virtuella trädgård och skicka dina vänner presenter! Från choklad tomte till marsipan ros, flotta dekorationer till din trädgård och nya plantor, du hittar allt i Grönadal, som en trädgårdsmästares hjärta kan vilja ha. Letar du efter en flashig bil, vackra blommor eller ett effektivare gödningsmedel? Titta då förbi i amgränsande Metropola!

Se upp för ogräs och mullvadar

Bli av med ogräs i din trädgård, stenar och mullvadskullar, hyr bevattnings hjälpare och förundras över dina växters olika tillväxtfaser. Och se alltid till att vara en god granne... annars kanske du vaknar en dag för att se din trädgård angripen av en armé av mullvader, skickade till dig av den djävulska Al Gardone...

Arbeta tillsammans med andra Spelare!

Du kan göra det ensam - men det är lika kul att arbeta tillsammans! Så gå med i ett gille eller skapa ditt eget trädgårdsmästare gille. Vid stammisarnas bord, kommer du inte bara kunna hitta massor av nya handelspartners, men också att bygga ett Världsunder tillsammans! Du kan visa dina medaljer och pokaler senare i din trofé hylla.

Den vackraste trädgården i Molehill Empire

Visa din visningsträdgård till dina vänner! De kommer säkerligen att bli förvånade över hur färgglatt och roligt ekonomi simuleringar kan vara. För att göra din trädgård ännu snyggare, kan du köpa dekorationer: En damm, några paviljonger, en sandlåda eller en rutchkana? Dekorera din trädgård efter din egen smak!

En kvickt spel, fylld med underhållning

Bemästra otaliga uppdrag på vägen från sallads slunga till Molehill Kejsaren eller till Super kejsare! Livliga tomtar, smakrika grönsaker och miljoner andra spelare väntar på dig i detta gratis webbläsarspel - vara med och skapa ditt eget Molehill Empire!

Molehill Empire
Sverige